Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyakran ismételt kérdések

Miért válasszam a Retró Ajándékcsomag Webáruházat?

Nekünk is szenvedélyünk a makettezés, a modellezés. Folyamatosan kutatjuk az új beszállítókat, az új megjelenéseket, és a lehető legkedvezőbb áron igyekszünk kínálni a modelleket. Figyeljük a nagy modellgyártók által kiadott újdonságokat, biztosítjuk, hogy megjelenésük után a lehető leghamarabb rendelkezésünkre álljanak.

Honnan szerzik be a modelleket?

Európa jelentős modell nagykereskedelmi cégeivel állunk kapcsolatban, rendeléseink elsősorban Hollandiából, Németországból és Olaszországból érkeznek.

Mikorra várható a megrendelés teljesítése?

Készleten lévő termékeket, amennyiben a rendelés 12:00-ig beérkezik, még aznap átadjuk a GLS részére, a DPD-nek, a Foxpostnak és a Magyar Postának a következő munkanapon. A DPD, a GLS és a Magyar Posta a következő munkanapon szállítja ki a csomagokat. A Foxpost esetében a feladást követően 1-3 munkanapon belül kerülnek a csomagok az automatákba.

Széles, több ezer darabos termékkínálatot nyújtunk webáruházunkban. Sajnos egyes termékek esetében előfordulhat, hogy csak a várható 8-10 munkanapnál hosszabb időtávon belül tudunk beszerezni 1-1 modellt. A megrendelés után néhány napon belül visszaigazolást küldünk a várható szállításról. 

Kérhetem-e a megrendelés teljesítését egy későbbi dátumra?

Természetesen! Kérjük, jelezze a megrendelés leadásakor a "megjegyzés" rovatban azt a dátumot, amikorra szeretné kérni a csomag küldését.

Nem találom azt a modellt, amit keresek, tudnak segíteni?

Természetesen! Felkutatjuk azt a modellt, amelyet keres, elegendő részünkre megküldenie a jármű típusát, évjáratát, és néhány napon belül válaszolunk, hogy be tudjuk-e szerezni a modellt, mikorra és milyen áron. Kéréseit az alábbi e-mail címre szíveskedjen küldeni:

sales@retroajandekcsomag.hu