Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Méretarányok bemutatása

Kedves Vásárlónk!

Az alábbiakban szeretnénk segíteni Neked a választásban, azzal hogy megmutatjuk, egy-egy modellnél a megadott méretarány mit is jelent méretben, a modell mekkora.   

A lenti képen egy 2018-as Honda Accord, egy felső középkategóriás személyautó oldalnézetét látod. Az autó eredeti mérete 4,88 méter, a táblázatban láthatod az egyes méretarányokra kicsinyített modellek körülbelüli méreteit, mm-ben.

A kép bal oldalán az egyes méretarányok egymáshoz viszonyított nagysága látható.

A modelleket érdemes plasztik boxban tárolni, így a porral való szennyeződésük elkerülhető. Természetesen nagyon fontos a modell méreteinek megfelelő box választása. Első információ a méretarány, és ezen belül érdemes a rendelhető boxok méreteit is áttekinteni. Elsősorban az 1:43-as méretaránynál készül több méretkategória, hiszen lássuk be, pl. egy teherautó, egy családi autó és egy Forma-1-es versenyautó között jelentős eltérések lehetnek méretben, amíg a versenyautónak egy alacsonyabb box is megfelel, az egyterű ebben nem biztos, hogy elfér, a teherautónak pedig már egy nagyobb, 1:24-es méretarányú modellekhez való box szükséges.

Csak kattints a képre, ezután megtekintheted webáruházunk modellek tárolására alkalmas vitrin kínálatát. További segítséget tudunk adni, ha az alábbi címre elküldöd kérdésedet:

sales@retroajandekcsomag.hu