Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Modell javítás, átfestés, 3D nyomtatás, vizes matricázás

Letörött a tükör? Más színben jobb lenne? Matricákkal szeretné feldobni?

Modellek javítása

 

A modellek sérülékenyek. Egy portalanításkor letörhet a tükör, leeshet és megsérülhet féltve őrzött modellünk.A sérülés mértékétől függően lehet, hogy a modell javítható. Az alábbi e-mail címre küldött leírással és a sérülést bemutató fényképek küldésével felveheti velünk a kapcsolatot, vissza fogunk jelezni, hogy a modellt javíthatónak ítéljük-e meg, illetve megírjuk a vállalási árat és időtartamot. A modell begyűjtése-visszaszállítása csomagszállító partnereinkkel (GLS, MPL) is megoldható. 

ugyfelszolgalat@retroajandekcsomag.hu

Modellek átfestése

Airbrush festéssel a modellek átfestését is vállaljuk. Az alábbi e-mail címen le tudjuk egyeztetni a kéréseket, és egyeztethetjük a vállalási árat és határidőt (utóbbit elsősorban a festék alapanyag beszerzése befolyásolja). Az átfestést hozott modellre is tudjuk vállalni.

ugyfelszolgalat@retroajandekcsomag.hu

Dioráma kiegészítők, hiányzó alkatrészek pótlása 3D nyomtatással

Modern 3D nyomtatónkkal nemcsak dioráma kiegészítők készítését vállaljuk, kész tervek 3D nyomtatásra való átvitelét is meg tudjuk oldani. Árajánlat kérése és vállalási határidő egyeztetése az alábbi e-mail címen lehetséges.

ugyfelszolgalat@retroajandekcsomag.hu

Vizes matricázás

A modellgyártók nagyon ritkán készítenek magyar témájú modelleket. Az alapanyagok adottak ahhoz, hogy egy modellt vizes matricákkal alakítsunk át a kívánt részletességgel. Lézernyomtatással hozott matricatervek elkészítését és nulláról induló grafikai megvalósítást is vállalunk, az alábbi e-mail címen lehet árajánlatot és vállalási határidőt egyeztetni.

ugyfelszolgalat@retroajandekcsomag.hu